Overheid

Overheden willen efficiënt, slagvaardig en flexibel opereren en zoeken daarom vaker samenwerking met privépartners. Niet alleen bij de aanbesteding van facilitaire diensten, maar zelfs bij het creëren van veiligheid in het publieke domein en bijvoorbeeld de bouw en exploitatie van overheidsgebouwen. Het afbreukrisico is groot, dus moeten partners betrouwbaar zijn, continuïteit kunnen bieden en dienstbaar willen zijn aan de publieke zaak.

Bij overheidsinstellingen is niet enkel de bewaking van het patrimonium na sluitingsuren van belang, maar zeker ook de veiligheid van medewerkers en bezoekers op de voor het publiek toegankelijke plaatsen tijdens de openingsuren. Die veiligheid wordt gegarandeerd door een goed onderhouden gebouw.  

Een kapotte lamp in de inkomhal?Een inkomdeur die niet meer open gaat?  Een flatscreen met losse elektriciteitsbedrading? One Building Maintenance heeft voor deze problemen en nog vele andere een pasklare oplossing.

OBM werkt nauw samen met verscheidene overheidsinstanties.  Met hen hebben we diverse service-contracten, en we onderhouden de deuren van postkantoren, luchthavens, parlementsgebouwen en gevangenissen. 

Naast het gebouwenonderhoud van overheidsinstellingen kunnen wij ook de bewaking, schoonmaak, catering en zelfs het totale facilitaire management verzorgen binnen deze sector.