Retail

Winkels en bankfilialen willen uitnodigend en veilig zijn.  Een efficiënt georganiseerde winkel met correcte en mooie belichting stimuleert het verkoopproces.

Onze handymanservices zijn veruit nummer 1 op vlak van dienstverlening voor multisites klanten : winkelketens, uitzendkantoren, supermarkten, winkelcentra, post- en bankfilialen, tankstations, ...

Kapotte belichting in de etalage?
Te weinig schabben in de winkel?
Slecht afgewerkte paskamers?
Een waterlek?

OBM staat paraat om een snelle, discrete en efficiënte oplossing aan te bieden met zo min mogelijk hinder voor de klanten!  Elke technieker beschikt over een volledig uitgerust interventiewagen met track & trace en PdA.  

In een raamcontract worden de samenwerkingsmodaliteiten afgesproken: binnen welke termijn moeten welke interventies ingepland worden, aantal onderhoudsbeurten, voorwaarden en afspraken omtrent interventies op afroep, voorrijtijd en-kost, materiaalfee.

U krijgt een login van onze helpdesk en u behoudt op elk moment het overzicht van alle interventies, per filiaal, per gebouw, per specialiteit.  Maandelijkse en jaarlijkse overzichten geven u een perfecte managementinformatie en helpen u om reële budgetten op te stellen voor het komende boekjaar.

Ook de bewaking en schoonmaak van uw winkel en het totale facilitaire management voor heel uw netwerk kunnen we voor u verzorgen.