Projecten

Binnen onze raamcontracten voor handymanservices en gespecialiseerd onderhoud (Access, HVAC) is er veel vraag naar projecten: opsmukkingswerken, herinrichting van ruimten, plaatsing van airco, electriciteitswerken, loodgieterij en alle bijhorende acties zoals afbraakwerken, plaatsen van gyprocwanden, tapijtrenovatie, schilderwerken, e.d.m. 

Onze project managers en supervisors schatten het project zo goed mogelijk in. Zij moeten hiervoor meestal ter plaatse komen, vaak deelprijzen inwinnen voor een of andere specialisatie of onderdelen, waardoor het maken van prijsoffertes soms enige tijd vergt.  Wij overleggen graag samen met u welke uitstraling u wenst voor uw kantoren, winkel of magazijn. 

Voor grotere projecten gaan we pas van start na een constructieve bespreking en het praktisch afstemmen van het project, en na bestelbon en PO nummer.  Wij stellen op het einde van elke maand een tussentijdse factuur op in functie van de vordering der werken.

One Building Maintenance beschikt over een team Project Managers & Supervisors die de uitvoering van goedgekeurde projecten in goede banen leiden en opvolgen, en waken over de veiligheid op de werf. Ook van onderaannemers wordt een strikte opvolging der werken en het respecteren van de veiligheidsregels gevraagd.