Handymen-Services

One Building Maintenance voert grote en kleine onderhoudswerken, renovatiewerken en herstellingen  uit, afhankelijk van de behoeften van de klant. Vooral opdrachtgevers met vele gebouwen en filialen, hebben met ons een raamcontract en maken gebruik van onze diensten.

De dringendheid van een interventie kan u zelf bepalen. Standaard plannen wij een interventie in en voeren ze uit binnen de 5 werkdagen, In noodgevallen en in het geval van calamiteiten zijn onze techniekers binnen 4 uur of binnen de 24u ter plaatse.

Interventies gaan van het vervangen van lampen, het ontstoppen van toiletten, assistentie bij verhuis of event, het trekken van elektriciteitskabels tot het vervangen van sloten, het leegpompen van kelders en het herstellen van airco- en verwarmingsinstallaties.

En dit is nog maar een kleine opsomming van het brede gamma aan interventies die One Building Maintenance kan uitvoeren!
Onze klanten kunnen ook gebruik maken van onze noodservice, mits een kleine abonnementsvergoeding. One Building Maintenance is bereikbaar, 24/7 en heeft een wachtdienst georganiseerd, ook voor de klanten van de zusterorganisaties van Facilicom.

Facilicom heeft ook een afdeling "brand- en waterschade", in geval van calamiteiten.