Elektriciteits-, data-werken: verlichting, re-lamping, alarm, UTP – bekabeling

Elektriciteitswerken / bekabeling

Industrie of particulier? Iedereen kan bij ons terecht voor een pasklare oplossing voor zijn elektrische installatie! Of u nu plannen hebt voor een nieuwbouw, een uitbreiding, een vernieuwing, een herstelling of onderhoud. Ook automatisatie (bv. via Siemens Logo) tot  domotica (KNX, Niko Home Control, Loxone,…) behoort tot de mogelijkheden. Wij werken steeds met kwaliteitsvolle producten en de nodige vakbewaamheid om al uw werken tot een goed einde te brengen!

Databekabeling

Tegenwoordig is een goede en stabiele netwerkinfrastructuur van groot belang in elk bedrijf en woning. Wij staan u hierin bij met de aanleg van de bekabeling (koper en glasvezel), alsook het aansluiten van deze bekabeling. Dit gaat van de connectors, kabelgoten, wifi access points, … tot het ontwerp en plaatsing van een volledige patchkast voorzien van actieve componenten, koeling, ups, …

Relighting

Relighting is de vakterm die wordt gebruikt wanneer men bestaande verlichtingsbronnen gaat vervangen door nieuwe technologieën met betere opbrengst, een lager verbruik en langere levensduur.

Naar verlichting in een bedrijf gaat meer energie dan men vaak denkt. Het vermogen van een verlichtingsarmatuur is misschien niet erg hoog, maar het groot aantal lichtpunten en de branduren maken verlichting tot een grote verbruiker. De druk vanuit de milieu- en energieproblematiek om dit verbruik verder te beperken, stijgt. Anderzijds worden de comforteisen voor verlichting steeds groter: "well-being", sfeer, gezondheid en arbeidsomstandigheden zijn thema’s die steeds belangrijker worden en waarbij verlichting een cruciale rol speelt.

Bij de keuze voor een nieuwe verlichtingsinstallatie wordt vaak een beslissing genomen puur op basis van de investeringskost. Echter, over de totale levensduur van een verlichtingsinstallatie beschouwd is de energiezuinigheid van de verlichtingsinstallatie een veel belangrijkere factor.

Wij streven ernaar om u een kwalitatief en eerlijk voorstel te doen naar uw investering in energiebezuiniging en/of verbetering van uw werkplek. Wij zien dit als een verlenging in ons vakgebied wat ons in al die jaren al verrijkt heeft. Daarbij gaan wij voor u op zoek naar de meest competitieve en betrouwbare spelers op de markt, waarbij we een op maat gemaakte lichtstudie afleveren wat betreft de nieuwe installatie en u zodoende de mogelijkheid geven om te besparen in energie en onderhoudskosten.